Aanbieding
Wij zijn alle dagen, ook tijdens het weekend, bereikbaar voor Informatie

Aanbieding
Altijd de beste aanbieidng onder de zon!

Zeilen in Turkije, onze vertrekhaven: Goçek 

 

De Turkse zuidwest kust biedt u één van de mooiste zeilgebieden ter wereld met tal van mogelijkheden.

SailBest biedt u meerdere vertrekmogelijkheden: vanuit Marmaris voor bareboat en Göçek voor flottieljes en bareboat.
Zeilen in turkoois blauw water, langs ongerepte kustlijnen, aanleggen in verlaten baaitjes, eten in uitstekende en eenvoudige restaurantjes, zwemmen in kristalhelder water naast uw zeiljacht: U vindt het allemaal aan de Turkse Riviera. De 300 zonnedagen per jaar, de gastvrije en behulpzame bevolking dragen bij aan een onvergetelijke zeilvakantie.Veel mogelijkheden om cultuur en natuur te bewonderen kortom: voor iedereen wat wils.

Marmaris: 

Vertrekken vanuit Netsel Marina in de bruisende kustplaats Marmaris met een levendige boulevard en talloze uitgaansmogelijkheden, restaurants en shops.

Marmaris ligt zeer beschut in een prachtige groene baai omringd met pijnbomen. Vanuit deze centraal gelegen vertrekhaven zijn er onbeschrijflijk veel routemogelijkheden zowel naar het westen als naar het oosten, of uiteraard een combinatie van deze twee prachtige gebieden.
U kunt verschillen tochten plannen met lange en kortere afstanden.

Göçek:

Vanuit Goçek kom je direct in de beschermde omgeving van de grote baai Skopea Liman. Het lieflijke Göçek heeft de charme van een mondaine klein havenplaatsje en heeft vele verschillende Marina’s. De boten beheersen het dagelijkse leven in Göçek.

Vanuit Göçek zijn de zeiltrajecten een stuk korter in te plannen, ideaal als je van kleinere afstanden houdt. Dagtrajecten kunt u zo lang plannen als u wilt met tussendoor een zwemstop of een lunchstop zo vaak u wilt.

Voor de langere tochten kan je richting het oosten naar de Kekova eilanden, dit leent zich erg goed voor een twee weekse zeilvakantie.

 

Cultuur en natuur:

Knidos, oude havenstad uit de byzantijnse tijd met veel zichtbare overblijfselen, je meert af midden in een openluchtmuseum. 

Kekova, de verzonken stad die je kan bezoeken met een glasbodemboot, en het fort boven op de berg bij Simena.

Fresh Water Bay, afgemeerd in deze prachtige baai kunt u een stevige wandeltocht maken naar de verlaten stad Kaya Köy, wat in 1923 verlaten is door de Grieken tijdens de volkenruil met het stichten van de Turkse republiek.

Tomb Bay, vanuit de aanlegplaats zie je ze al liggen maar je kan ook een wandeling naar de graftombes maken.

Bozukale, een wandeling naar het fort bij de ingang van de baai

Ekincik, met een klein bootje naar de beroemde koningsgraven van Daliyan en de rivierdelta van de oude stad Caunos.

Bekijk flottielje routes